linea
Spirit on the Wall
főoldalgalériaenteriőrök

Bárhova érkezünk, az első benyomás abszolút meghatározó. Már megszoktuk, hogy nyilvános helyeken – például kávézók, pubok falain, esetleg középületek nagyobb tereiben – egyre többször fogadnak bennünket falfestmények. A kellemes színek, érdekes formák, már rögtön a belépés pillanatában hatnak ránk, tetszenek vagy éppen nem, de hatástalanok semmiképp sem maradnak. Ámulva csodáljuk azokat, melyeket rögtön értünk és szeretnénk megfejteni azokat is, melyek ambivalens érzéseket keltenek bennünk.
 
A hétköznapok szürkesége egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy kizárjuk a színek játékát saját otthonunkból. Színes környezetben élni igazán izgalmas és nemutolsósorban inspiráló. Egy-egy szokatlan helyen falra vitt alkotás, legyen az bármilyen meghökkentő is, hozzásegít az adott tér hangulati harmóniájának megteremtéséhez. Természetesen az arányokkal vigyázni kell, merészségtől, habitustól függően adagolni, mindenki saját ízlésének megfelelően. Egy dolog azonban előre garantálható: egy falnyi nagyságú, lakásban szinte gigantikusnak tűnő méretű festmény hatása leírhatatlan.
 
Csak egyszer kell rákapni és a függőség máris kialakul. Nem egy vagy több óriási színfoltról van szó csupán, mely otthonunkat, környezetünket egyedivé, különlegessé teszi, sokkal inkább építő és alkotó gondolatok forrásáról, melyekből, ha kifáradunk, nap mint nap újra töltődhetünk.
Az itt bemutatott képek talán érzékeltetnek valamit mindebből. Láthatóvá teszik a freskók sokféle hatását, hogyan képesek különlegessé tenni munkahelyeket, vagy emelni a letisztult eleganciával berendezett lakások fényét. Miként tesznek bulissá egy szobát vagy barátságosan játékossá más tereket.
 
Közvetlen környezetünk, az ahogyan és amik között élünk, nem más mint személyiségünk leképezése. Jogosan merül fel tehát a kérdés, hogy miért is kellene uniformizálódnunk, hiszen mi magunk is egyediek és nagyon sokfélék vagyunk, lehetőségeink pedig határtalanok.
Egy biztos: ha valaki élt már ilyen környezetben, az sosem mondana le többet róla.
 
katalógus
 
Rendeléssel kapcsolatos információk a katalógusban!facebook Katalógus / Kapcsolat © 2010 Veréb defrenhu