linea

Spirit on the Canvas

galériafalfestésenteriőrök
 

Amikor betesznek a Telepszichopatikus Turbomixerbe, mindössze egyetlen rövid pillantást kapsz a teremtés elképzelhetetlen végtelenségéből. Valahol az egészben van egy icipici jelzés, egy mikroszkopikus pettyen elhelyezett mikroszkopikus petty, amelyen ez áll: "Ez vagy te."
Douglas Adams

Idő, mi az?
Mindig csodálattal töltött el a színek és formák varázslatos ereje. Úgy érzem óriási hatalommal bírnak, harmóniájukkal vagy éppen diszharmóniájukkal hihetetlen intenzív érzéseket keltenek bennem. A pusztán vizuális élmények elindítanak egy folyamatot, melynek minden érzékszervünk részesévé válik, s mely a maga komplexitásában pillanatok alatt egy másik, ismeretlen, mégis izgalmas világ közepébe röpít. Ennek hatalmával talán csak a zene képes versenyre kelni.
 
Erőteljes érzések, hangulatok, vonalakká, ívekké materializálódva állandósulnak, a megállított idő egy darabkájának hiteles lenyomataként, s a mozdulatlan kép, melynek létrejöttét érzelmek kavalkádja instruálta, a megfelelő befogadóra találva ismét élettel telik meg. Ilyen ez a játék, melynek alkotó s szemlélődök egyaránt részesei vagyunk.
 
Fantasztikus világ, tele kiapadhatatlan örömforrásokkal, csak remélni tudom, hogy talán másoknak is okozhatok néhány pillanatnyi kellemes, itt-ott elgondolkodtató érzést.
veréb
Veréb portré


facebook Katalógus / Kapcsolat © 2010 Veréb defrenhu